بستنX
لطفا تا انجام استعلام شکیبا باشید

Developing Reading Skills Intermediate کتاب Developing Reading Skills Intermediate

انتخاب مدل:

فروشنده:‌ اصلی

120,000 تومان
70,000 تومان
42 %
بسیاری از خریداران این محصول را پیشنهاد داده‌اند
  • عنوان کتاب: Developing Reading Skills Intermediate
  • AUTHOR: Louise Hirasawa
  • ISBN: 9780883772361
  • سایز : رقعی
  • Pages: 184

نقد و بررسی تخصصی Developing Reading Skills Intermediate

کتاب Developing Reading Skills Intermediate

کتاب Developing Reading Skills با استفاده از متن های جذاب و ترکیب آن با فعالیت هایی مختلف که از دانش و تجربیات زبان آموز استفاده می کند سعی دارد تا مهارت های خواندن و درک مطلب زبان آموزان را گسترش دهد.
توضیحات کتاب Developing reading skills intermediate
کتاب  Developing Reading Skills Intermediate دومین کتاب از مجموعه‌ی 3 جلدی  Developing-reading-skills ، نوشته‌ی Linda markstein  و Louise hirasawwa  از انتشارات Newbury house می‌باشد.

هدف از طراحی کتاب Developing reading skills intermediate بهبود و ارتقای مهارت خواندن، درک مطلب، نوشتن، دستور زبان و لغات از طریق متونی با مضامین  آداب و رسوم، شهرها، ملیت‌ها، آموزش و تحصیل، خرافات و قوانین بوده که برای زبان‌آموزان سطح متوسط مناسب است.
ساختار کتاب Developing reading skills intermediate
کتاب  Developing reading skills intermediate دارای 12 درس می‌باشد و عناوین برخی از آن‌ها در ادامه آمده است:
Motherhood in a changing world :women in Ghana
Tips on doing business with the Arabs
How to give a good speech
What you don’t know about eDeveloping reading skills intermediateercises
Love Japanese style
Are these the best years of your life
قبل از شروع هر درس سوالاتی در مورد موضوعات مختلف مطرح شده  که به زبان اموز و معلم فرصت تعامل به زبان انگلیسی و بالا بردن مهارت مکالمه را می‌دهد.

هر درس شامل یک متن پاراگراف‌بندی شده است. در انتهای هر درس، بخشreview  قرار دارد که با سوالات مرتبط، به مرور مطالب همان درس می‌پردازد.

تمرین‌ها از تمامی مباحث مانند گرامر، لغات، اصول خوانش و آشنایی با اصطلاحات به صورت سوالات wh، سوالات کوتاه‌پاسخ (بله / خیر)، صحیح غلط، جای خالی و …می‌باشد.

زبان انگلیسی شامل 4 مهارت اصلی reading (خواندن)، writing (نوشتن)، listening (شنیداری) و speaking (صحبت کردن) می‌باشد. زبان‌آموزی قادر به درک زبان خواهد بود که تمام این مهارت‌ها را در کنار هم و همراه با یکدیگر آموخته و به منظور بهبود آن‌ها تمرین و ممارست داشته باشد.
برخی افراد خواندن را یک کار ساده دانسته که تسلط بر آن آسان است. در واقعیت، خواندن یک فرآیند پیچیده بوده که بر مهارت‌های مختلف زیادی متکی است؛ این مهارت‌ها با هم به هدف نهایی خواندن منجر می‌شوند: درک مطلب، یا درک آنچه خوانده شده است.

درک مطلب توانایی خواندن متن، پردازش و درک معنای آن بوده که بر دو توانایی به هم پیوسته متکی است: خواندن کلمه (توانایی رمزگشایی نمادهای صفحه) و درک زبان (توانایی درک معنای کلمات و جملات). با این حال، وقتی متنی را معنی می‌کنیم، فقط کلمات و عباراتی که می‌خوانیم را به خاطر نمی‌آوریم، بلکه در واقع ما با ادغام حس کلمات و جملات در یک کل معنادار، مانند فیلمی که در ذهنمان پخش می‌شود، یک مدل ذهنی از آنچه متن توصیف می‌کند، تشکیل می‌دهیم.

اگر قرار است خواندن هدف داشته باشد، اگر خواننده بخواهد با یک متن درگیر شده و از آن بیاموزد و در نهایت، اگر خواننده بخواهد از آنچه می‌خواند لذت ببرد، “درک درست” ضروری است. درک مطلب به دلایل زیادی می‌تواند چالش برانگیز باشد.

درک کننده‌های خوب می‌توانند کلمات چاپ شده را به طور دقیق، کارآمد و روان رمزگشایی کنند. با این حال، افرادی که با خواندن کلمات مشکل دارند، متن را آهسته‌تر خوانده و ممکن است نتوانند به طور دقیق همه‌ی کلمات مهم را رمزگشایی کنند. این می‌تواند منجر به نقص قابل توجهی در درک مطلب شود. بنابراین درست خواندن کلمات نقش مهمی در سهولت و کیفیت درک خواننده دارد.

عوامل مرتبط با درک مطلب خوب چیست؟
درک مطلب خوب نیاز به طیف وسیعی از دانش و مهارت‌های مختلف دارد:
• دانش واژگان و پس زمینه متن
• مهارت های ادغام و استنباط
• درک ساختار زبان/ ارتباطات
• دانش و کاربرد ساختار متن
• نظارت بر درک مطلب
سایر کتابهای  reading skills 







نمایش بیشتر